KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Uchwały

Uchwała nr 16/04/17 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej Nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 5 kwietnia 2017 roku w sprawie wprowadzenia zmian do Statutu Szkoły Podstawowej nr 13 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

Załącznik do Uchwały Nr 16/04/17 Rady Pedagogicznej z dnia 5 kwietnia 2017r.

Uchwała nr 6/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie wyrażenia opinii dotyczącej ustalonych przez dyrektora szkoły dni wolnych od zajęć dydaktyczno-wychowawczych

Uchwała nr 5/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie zatwierdzenia Planu Pracy Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim na rok szkolny 2016/2017

Uchwała nr 4/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie opinii dotyczącej przydzielenia nauczycielom stałych prac i zajęć w ramach wynagrodzenia zasadniczego oraz dodatkowych płatnych zajęć dydaktycznych wychowawczych i opiekuńczych

Uchwała nr 3/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie organizacji pracy szkoły i tygodniowego rozkładu lekcji w roku szkolnym 2016/2017

Uchwała nr 2/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej Nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie wprowadzenia zmian do Statutu Szkoły Podstawowej nr 13 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

Załącznik do Uchwały Nr 2/08/16 Rady Pedagogicznej z dnia 29 sierpnia 2016 r.

Uchwała nr 1/08/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej Nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 29 sierpnia 2016 roku w sprawie ustalenia sposobów wykorzystania wyników nadzoru pedagogicznego


Uchwała nr 16/04/16 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej Nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 19 kwietnia 2016 roku w sprawie wprowadzenia zmian do Statutu Szkoły Podstawowej nr 13 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

Załącznik do Uchwały Nr 16/04/16 Rady Pedagogicznej z dnia 19 kwietnia 2016r.

Uchwała nr 10/09/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia z dnia 30 września 2015 roku w sprawie porozumienia w przedmiocie przyjęcia programu profilaktyki

Uchwała nr 9/09/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia z dnia 30 września 2015 roku w sprawie porozumienia w przedmiocie przyjęcia programu wychowawczego

Uchwała nr 8/09/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia z dnia 30 września 2015 roku w sprawie zmian w regulaminie Rady Pedagogicznej

Uchwała nr 6/09/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia z dnia 15 września 2015 roku w sprawie organizacji doskonalenia zawodowego nauczycieli na rok szkolny 2015/2016

Uchwała nr 4/08/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 27 sierpnia 2015 roku w sprawie zatwierdzenia Planu Pracy Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim na rok szkolny 2015/2016

Uchwała nr 3/08/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 27 sierpnia 2015 roku w sprawie zaopiniowania tygodniowego rozkładu zajęć lekcyjnych

Uchwała nr 2/08/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 27 sierpnia 2015 roku w sprawie dopuszczenia do użytku w szkole programów nauczania

Uchwała nr 1/08/15 Rady Pedagogicznej Szkoły Podstawowej Nr 13 Pomnika Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 27 sierpnia 2015 roku w sprawie wprowadzenia zmian do Statutu Szkoły Podstawowej nr 13 w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

Załącznik do Uchwały Nr 1 /08/15 Rady Pedagogicznej z dnia 27 sierpnia 2015 r.

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim
data: 08-04-2017
data: 08-04-2017
data: 08-04-2017
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 03-04-2017 - Edycja treści
  • 27-03-2017 - Edycja treści
  • 11-10-2016 - Edycja treści
  • 26-04-2016 - Edycja treści
  • 03-12-2015 - Edycja treści
  • 26-11-2015 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 769