KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

ZARZĄDZENIE NR 28/2018 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1  w Tomaszowie Mazowieckim z dnia  27 września 2018  r. w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych 

ZARZĄDZENIE NR   26/2017 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia  28 września 2017 r. w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych 

ZARZĄDZENIE NR 24/2016 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia  12 września 2016 r. w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych

ZARZĄDZENIE NR 21/2016 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 1 września 2016 r. w sprawie wprowadzenia Procedury oceny nauczycieli  w Szkole Podstawowej nr 13 Pomnik Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

ZARZĄDZENIE NR 20/2016 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 1 września 2016 r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu nadzoru pedagogicznego w Szkole Podstawowej nr 13 Pomnik Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

ZARZĄDZENIE NR 12/2016 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 30.06.2016 w sprawie przyjęcia Szkolnego Zestawu Podręczników w Szkole Podstawowej nr 13 Pomnik Tysiąclecia Państwa Polskiego w Zespole Szkolno-Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

ZARZĄDZENIE NR 11 /2016 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dn. 21.06.2016r. - Regulamin elektronicznego systemu ewidencji pobytu dziecka w Przedszkolu nr 16 w Zespole Szkolno - Przedszkolnym nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim

ZARZĄDZENIE NR 29/2015 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 30 września 2015 r. w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych

ZARZĄDZENIE NR 28/2015 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 30 września  2015 r. w sprawie Powołania Szkolnych Komisji Wojewódzkich  Konkursów Przedmiotowych dla uczniów klas IV-VI w roku szkolnym 2015/2016

ZARZĄDZENIE Nr 24/2015 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 1 września  2015 r. w sprawie powołania zespołu powypadkowego na rok szkolny 2015/2016

ZARZĄDZENIE Nr 17/2015 DYREKTORA ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 1  W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM z dnia 31 sierpnia  2015 r. w sprawie określenia szczegółowych zasad korzystania przez uczniów z darmowych podręczników lub materiałów edukacyjnych

OBWIESZCZENIE Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 30 stycznia 2015 r. w sprawie ogłoszenia jednolitego tekstu statutu

ZARZĄDZENIE nr 36/2014 Dyrektora Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim z dnia 26 września 2014 r. w sprawie ustalenia dodatkowych dni wolnych

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Kamilla Madzio
data: 02-10-2018
wytworzył: Kamilla Madzio
data: 02-10-2018
data: 02-10-2018
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 01-10-2018 - Edycja treści
  • 02-10-2017 - Edycja treści
  • 11-10-2016 - Edycja treści
  • 07-07-2016 - Edycja treści
  • 27-06-2016 - Edycja treści
  • 27-11-2015 - Edycja treści
  • 07-10-2015 - Edycja treści
  • 02-07-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 01-10-2014 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 722