KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zasady naboru

ZARZĄDZENIE NR 23/2019 PREZYDENTA MIASTA TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 18 stycznia 2019 roku w sprawie ustalenia na rok szkolny 2019/2020 harmonogramu czynności w postępowaniu rekrutacyjnym oraz postępowaniu uzupełniającym do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w publicznych szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę - Miasto Tomaszów Mazowiecki

ZARZĄDZENIE NR 24/2019 PREZYDENTA MIASTA TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 18 stycznia 2019 roku w sprawie ustalenia na rok szkolny 2019/2020 terminów przeprowadzania postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego do klas pierwszych publicznych szkół podstawowych, prowadzonych przez Gminę – Miasto Tomaszów Mazowiecki.

UCHWAŁA NR IV/36/2019 RADY MIEJSKIEJ TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 17 stycznia 2019 roku w sprawie określenia kryteriów stosowanych w postępowaniu rekrutacyjnym do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę – Miasto Tomaszów Mazowiecki


ZGŁOSZENIE DZIECKA DO KLASY I SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 Pomnik Tysiąclecia Państwa Polskiego
w ZESPOLE SZKOLNO-PRZEDSZKOLNYM NR 1 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM NA ROK SZKOLNY 2019/2020

WNIOSEK O PRZYJĘCIE DZIECKA DO KLASY I SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13 Pomnik Tysiąclecia Państwa Polskiego w ZESPOLE SZKOLNO-PRZEDSZKOLNYM NR 1 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM NA ROK SZKOLNY 2019/2020

Oświadczenie rodziców do rekrutacji na rok szkolny 2019-2020


 

UCHWAŁA NR XLI/366/2017 RADY MIEJSKIEJ TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 23 lutego 2017 r. w sprawie określenia kryteriów obowiązujących w postępowaniu rekrutacyjnym do klasy pierwszej szkół podstawowych prowadzonych przez Gminę - Miasto Tomaszów Mazowiecki dla kandydatów zamieszkałych poza obwodem wybranej szkoły.

Uchwała Rady Miejskiej w sprawie określenia kryteriów stosowanych w postępowaniu rekrutacyjnym do publicznych przedszkoli i oddzialów przedszkolnych

Zarządzenie nr 45/2018 Prezydenta Miasta Tomaszowa Maz. w sprawie ustalenia na rok 2018/2019 terminów przeprowadzania postępowania rekrutacyjnego do klas pierwszych publicznych szkół podstawowych, prowadzonych przez Gminę - Miato Tomaszów Mazowiecki

Załącznik nr 1 do zarządzenie nr 45/2018

Zarządzenie nr 46/2018 Prezydenta Miasta Tomaszowa Maz. w sprawie ustalenia na rok 2018/2019 harmonogramu czynności w postępowaniu rekrutacyjnym do przedszkoli i oddziałów przedszkolnych

Załącznik nr 1 do zarządzenie nr 46/2018


ZGŁOSZENIE DZIECKA DO KLASY I SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13

WNIOSEK O PRZYJĘCIE DZIECKA DO KLASY I SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 13

Tegoroczna rekrutacja do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w publicznych szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę - Miasto Tomaszów Mazowiecki, zostanie przeprowadzona po raz pierwszy przy pomocy systemu elektronicznego. 15 lutego 2018 r. udostępniona zostanie na stronie internetowej www.nabor.pcss.pl oferta przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych.


REGULAMIN POSTĘPOWANIA REKRUTACYJNEGO DZIECI DO ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO W SZKOLE PODSTAWOWEJ NR 13

WNIOSEK O PRZYJĘCIE DZIECKA DO ODDZIAŁU PRZEDSZKOLNEGO

Oświadczenie o samotnym wychowywaniu dziecka

Oświadczenie o rodzinie wielodzietnej

Oświadczenie dla celów przeprowadzenia drugiego etapu postępowania rekrutacyjnego


REGULAMIN REKRUTACJI DZIECI DO ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO NR 1 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM - PRZEDSZKOLE NR 16 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM NA ROK SZKOLNY 2017/2018

WNIOSEK O PRZYJĘCIE DZIECKA DO PRZEDSZKOLA NR 16 W TOMASZOWIE MAZOWIECKIM NA ROK SZKOLNY 2017/2018

Oświadczenie dla celów przeprowadzenia drugiego etapu postępowania rekrutacyjnego na rok szkolny 2017/2018 do Przedszkola nr 16 w Tomaszowie Mazowieckim


ZARZĄDZENIE NR 39/2017 PREZYDENTA MIASTA TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 26 stycznia 2017 r. w sprawie określenia na rok szkolny 2017/2018 terminów przeprowadzania postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego, w tym terminów składania dokumentów, do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w publicznych szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę - Miasto Tomaszów Mazowiecki

UCHWAŁA RADY MIEJSKIEJ TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO z dnia 26 stycznia 2017 r. w sprawie określenia kryteriów stosowanych w postępowaniu rekrutacyjnym do publicznych przedszkoli i oddziałów przedszkolnych w szkołach podstawowych, prowadzonych przez Gminę - Miasto Tomaszów Mazowiecki

Podmiot udostępniający informację:
Zespół Szkolno - Przedszkolny nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim
odpowiada: Kamilla Madzio
data: 31-01-2019
wytworzył: Kamilla Madzio
data: 31-01-2019
data: 31-01-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 29-01-2019 - Edycja treści
  • 05-02-2018 - Edycja treści
  • 01-02-2018 - Edycja treści
  • 30-01-2018 - Edycja treści
  • 28-02-2017 - Edycja treści
  • 09-02-2017 - Edycja treści
  • 08-02-2017 - Edycja treści
  • 20-03-2016 - Edycja treści
  • 15-03-2016 - Edycja treści
  • 29-02-2016 - Edycja treści
  • 15-02-2016 - Edycja treści
  • 29-01-2016 - Edycja treści
  • 02-07-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 01-03-2015 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 650